Ny anställd sökes!

Kvinnojouren Maria söker VERKSAMHETSANSVARIG

• Du har förmåga att arbeta självständigt med verksamhetsutveckling, är bekväm i att tala inför större grupper, har god samarbetsfömåga och trivs att arbeta såväl i grupp som ensam. Du inger förtroende och har förmåga att skapa nätverk. Du är ansvarsfull och har nått en personlig mognad som gör att du är trygg i dig själv.

Vi ser gärna att du har kulturkompetens – kunskaper och erfarenheter från områden innebärande möten med människor med utländsk härkomst.

• Du kommer att arbeta med psykosocialt stöd till våldsutsatta kvinnor och barn samt med administration. Tjänsten innebär samarbete/samverkan med kommuner, andra myndigheter och organisationer.

Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till dagtid, viss helg- och kvällstjänstgöring kan förekomma. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

• Lämplig högskoleutbildning är meriterande men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

• Visstidsanställning, 80 %, 6 månader med möjlighet till förlängning.

• Mejla ditt CV och personligt brev till kvinnojourenmaria@ spray.se eller brev till Kvinnojouren Maria, Box 8, 332 21 Gislaved. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Sista ansökningsdag är 20/3.

Frågor kring tjänsten till Caroline Kullinger, på linakullinger@hotmail.com