Varmt välkommen till höstens Mariaträff!!!

 

Varmt välkomna på höstens Mariaträff 

Gäller våra aktiva jourkvinnor        

Tema: Barn som bevittnat våld

Vi visar filmen ”My life my lesson”

När vi möter Felicias familj så lever de i det efterskalv som deras pappas misshandel av mamman skapat. Efter tio smärtsamma år präglade av våld separerade hennes mamma från styvpappan. De förlorade vårdnaden om barnen men när Felicia fyllt sexton lyckas hennes mamma samla familjen utan pappan. Felicia vill leva ett vanligt tonårsliv men upplevelserna från hennes barndom hindrar henne. Som en följd av våldet lever hon i psykisk ohälsa, präglat av självskadebeteende och sömnsvårigheter. Samtidigt håller Felicia kontakten med pappan i ett försök att få honom att ordna upp sitt liv och bli en bra pappa för henne och hennes småsyskon, men han gör henne gång på gång besviken.

Så en dag hotar pappan mamman till livet utanför familjens hem och de tvingas till dagar i ovisshet innan de får plats på ett skyddat boende. Plötsligt ställs allt på sin spets och Felicia måste fatta ett beslut – kommer hon att orka försvara sig själv och sin familj, och vittna vid rättegången mot sin pappa?

Folketshus 24/11 klockan 18.00

Vi bjuder på landgång med dryck och avslutar med kaffe och kaka.

Anmälan sker till kvinnojourenmaria@spray.se senast 16/11 kl: 16.00

Meddela även special kost på anmälan.

Har ni frågor kontakt Therese på 0371-80986

Varmt välkomna, önskar styrelsen!

KvinnoLoggaLiten

Loggan